RSS

FACEBOOK-BRUKERE ADVART GJENNOM FALSKE SIKKERHET SIDEN PHISHING-SVINDEL

04 Apr

phishing scam hass and associates warning

http://www.v3.co.uk/v3-uk/news/2258639/facebook-users-warned-over-fake-security-page-phishing-scam

Cyber kriminelle er rettet mot Facebook-brukere med ondsinnet, fake-sikkerhet avmerkingsboksen på siden, i henhold til Trend Micro.

Trenden rapportert oppdager phishing-svindel i et blogginnlegg på søndag.

Svindelen angivelig kroker Facebook-brukere ved å late som å være en legitim sikkerhetskontroll, som når den klikkes viderekobler brukeren til et ondsinnet nettsted som er eid av kriminelle.

“Målet er å omadressere brukere som besøker Facebook til en forfalsket side, som hevder å være en del av det sosiale nettverk website sikkerhet sjekk ansiktstrekk,” skrev Trend Micro trussel svar ingeniør, Anthony Joe Melgarejo.

“Det gjør dette ved å omdirigere all trafikk til facebook.com og http://www.facebook.com til selve systemet.”

Malware som brukes i svindel er visstnok laget for å stjele offerets personlige data. Trend Micro sa malware er spesielt farlig som den har flere funksjoner for sikkerhetskopiering som gjør det vanskeligere å fjerne.

“Ved ytterligere analyse, vi også oppdaget som at den skadelige programvaren utfører DNS-spørringer til flere domenenavn. Hva dette betyr at menneskene bak dette er forberedt på serveren funksjonsfeil, og har en sikkerhetskopi for å fortsette å stjele informasjon,”skrev Melgarejo.

“I tillegg, i motsetning til andre sosiale medier angrep som bruker falske koblinger, er det en kjørbar fil som går hver systemoppstart. Dette utgjør en stor trussel mot flere brukere ved hjelp av et berørt system.”

Den Facebook svindelen er en av mange som bruker en etablert merkevare som et middel til å lokke brukere til å klikke på infiserte koblinger eller skadelige vedlegg.

Mest nylig knyttet sikkerhet fast AVG en rekke skadelige e-postmeldinger masquerading som nyhetsvarsler fra BBC og CNN til den beryktede Blackhole utnytte kit.

 

READ MORE AT:        

http://www.design21sdn.com/share/22559

                                 

http://www.quora.com/Kristia-Mandey/%E2%99%A5-HASS-AND-ASSOCIATES%E2%99%A5/Hass-Associates-Technology-Madrid-Noen-ofre-for-Online-Hacking-kanten-inn-i-lyset

phishing scam hass and associates warning

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on April 4, 2013 in Uncategorized

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: