RSS

Walpole Politiet advarer om ‘FBI’ fin svindel/WEEBLY/FLIXYA/BUFFER.USERVOICE

29 Apr

Hass and Associates Online Warning News

Walpole Politiet advarer innbyggerne i en Internettsvindel kjent som “FBI MoneyPak”-svindel. “Vi begynner å få mange rapporter om folk faller for en Internettsvindel kjent som ‘FBI MoneyPak’ svindel,” sa Walpole politiet i en uttalelse.

Slik fungerer det: Du surfer Internett på datamaskinen når et vindu dukker opp på skjermen (se bildet i galleriet ovenfor). Popup-skjermen er en advarsel, og den har FBI-logo på den. Advarselen sier du var å bryte en føderal lov på Internett, så “FBI” har låst datamaskinen, og kommer til å fine deg. Du prøver å lukke vinduet, men du kan ikke. Datamaskinen er helt låst ned. Advarselen sier at du trenger å betale en bot før datamaskinen vil bli låst opp.

Hvordan THE svindel er vellykket: Denne svindelen er vellykket av samme grunn som alle andre Internett-svindel er vellykket, mangel på forståelse for hvordan Internett fungerer. Jeg har snakket med folk som har falt for dette, og de trodde denne meldingen var legitimt fra FBI fordi “så det reelle.” Det er viktig for folk å forstå at noen datamaskinen kunnskapsrike person kan gjøre en melding som den ovenfor i 10 minutter. Bare fordi det er en FBI-logo, betyr ikke at det er fra FBI. Men hvordan de låse datamaskinen? Bare FBI ville ha makt som det, ikke sant? Enkelt, har du et datavirus.

Her er en analogi. Telefonen ringer akkurat nå, og en mann på den andre enden sier han er en FBI-agent. Han sier at du trenger å betale ham en bot på $200. Hvis det skjedde, ville du ler og henge opp på ham. Likevel når akkurat det samme skjer over Internett, betale folk penger. Dette er grunnen til at Internett svindel arbeid. En eller annen grunn mener alle det de leser på Internett.

HVORDAN du beskytter deg: Viktigste her er sunn fornuft. La meg forsikre deg, hvis du brøt en føderal lov, FBI ikke kommer til å fortelle deg om det over en datamaskin-melding. De kommer på døren.

Viktigst, #1 regelen for å beskytte deg selv fra en svindel; aldri, aldri, aldri, wire penger til noen. Hver Internett svindel du noensinne vil se ender med den samme linjen, “Vennligst wire pengene dine til meg.” De vil fortelle deg tusen ting over Internett, via e-post, over telefon, det spiller ingen rolle, de alle ender med du overføre penger til dem.

Hva hvis det skjer å meg?: slå av datamaskinen. Bringe den å en computer ekspert, har dem rydde det opp, og kjøpe antivirus programvare for dem å laste på den før du ta datamaskinen hjem.

Det beste løpet av handlingen her er å utdanne deg selv og din familie. Penger som er sendt til disse svindel; Det har gått. Disse svindel kjøres fra utlandet, og de med hensikt har du wire penger fordi når den er sendt, du ikke kan få det tilbake. Din beste alternativet er å rapportere dette til http://www.IC3.gov (en avdeling av ekte FBI), fordi de er de eneste som kan forfølge disse sakene. Så gjøre alt du kan for å utdanne deg selv og din familie.

Hass and Associates Online Warning News

READ MORE VIDEOS:

http://www.flixya.com/video/4952219/Walpole-Politiet-advarer-om-FBI-fin-svindelWEEBLY

http://www.dailymotion.com/video/xzf2wn_walpole-politiet-advarer-om-fbi-fin-svindel_news

http://biggerprice.weebly.com/

http://www.scribd.com/doc/138422709/Walpole-Politiet-advarer-om-FBI-fin-svindel

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on April 29, 2013 in business

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: